FAQ

Wat is BOXunBOX?
BOXunBOX biedt boxen aan met de meest favoriete producten van interessante mensen en merken. Elke box van BOXunBOX bestaat uit producten van de mooiste merken en de hoogste kwaliteit.

BOXunBOX werkt niet met een abonnement en elke box is in een beperkte oplage verkrijgbaar. Reserveer uw box dus op tijd en wees verzekerd dat u de producten niet misloopt. Houd deze website goed in de gaten.

 

Wat is de Quotebox?
De Quotebox is een samenwerking tussen Quote en BOXunBOX. Een box met een gelimiteerde oplage, vol stijlvolle producten om zakelijk gezien verzorgd door het leven te gaan. 

 

Wat kost de Quotebox?
De box kost €500 en bevat volwaardige producten met een winkelwaarde van ruim €1.300. De inhoud is dus ruim het dubbele waard.

 

Welke producten zitten er in de Quotebox?  

De inhoud van de Quotebox bevat producten van 10 partners. Voor 500 euro koopt u een box waarvan de inhoud u op weg helpt in het zakenleven. Wát er precies inzit, is nog een verrassing en wordt verspreid onthult. Denk aan een bon voor een maatpak, een zonnebril, een ondershirt en nog veel meer. 

 

Wanneer ontvang ik mijn Quotebox? 

De Quotebox zal begin december geleverd worden. Bestelt u de box na deze datum dan dient u rekening te houden met een leveringsperiode van maximaal 7 werkdagen. Wanneer de Quotebox verzonden wordt ontvangt u een track & trace code van DHL. Mocht u de box na dit aantal werkdagen nog niet hebben ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice (info@BOXunBOX.nl) dan gaan we dit voor u oplossen.

 

Wanneer wordt de betaling afgeschreven van mijn rekening?
Betaling kan door middel van onder andere Credit Card en iDeal. Als u de box wilt reserveren worden de kosten gelijk geïncasseerd bij uw bank, creditcard, dan wel andere betalingsmaatschappij.

 

Kan ik mijn Quotebox retourneren wanneer ik niet tevreden ben?
De Quotebox kan geretourneerd worden als de box compleet is en alle producten in de box ongebruikt zijn. Als u de box retour wilt sturen, doe dit dan binnen 14 dagen na ontvangst. Stuur een mail naar info@BOXunBOX.nl en wij vertellen u hoe u de box het beste retour kunt sturen. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor eigen rekening.

 

Ik heb alles gelezen, maar mijn vraag staat er niet tussen?
Stuur een mail naar info@BOXunBOX.nl en we helpen u graag verder.